Varjo Pirkko

23 maalis
Pirkko Varjo

Toimittaja, freelancer Kirjoittamisen sekatyöläinen: tuhansia lehtijuttuja, novelleja, kolumneja ja mitä tahansa mihin sanoilla pystyy, vaikka juhlapuheita. Olen helppo yhteistyökumppani ja pidän kiinni siitä, mitä on sovittu. Yhteystiedot: Sähköposti: kirjoittamo@gmail.com puh. 050-599 2418 Blogi: www.ruusupensaantakaa.blogspot.com

Lindqvist Mari

23 maalis
Mari Lindqvist

Käsikirjoittaja, ohjaaja, käsikirjoituksen opettaja ja arvioija, toimittaja, kirjoittaja, sanataideohjaaja. Valmistunut Lahden muotoiluinstituutista tv- ja elokuvalinjalta lopputyönään käsikirjoitus ja ohjaus. Käsikirjoittanut ja ohjannut lukuisia opetus-ja esittelyvideoita, tehnyt dokumentointia Turun kulttuurielämässä. Ohjannut tv-dokumentteja ja fiktiota. Pitää video- ja elokuvakursseja, opettaa käsikirjoitusta ja elokuva-analyysia. … Read More »

Äyräs Kirsi

23 maalis
Kirsi Äyräs

FM, toimittaja, elämäkerturi, kouluttaja   Elämäkerturin palvelut: Ammattitaitoinen toimittaja haastattelee, kirjoittaa ja luo valmiin teoksen elämäntarinastanne tai valikoiduista muistoistanne. Palvelut kirjoittajille: Kustannustoimittajan palvelut, kirjojen ulkoasun luominen sekä painatusjärjestelyt. Koulutusta ja luentoja: Muistelukurssit ja elämäkerrallisen kirjoittamisen kurssit, luennot ja työpajat. Muistojen jakaminen … Read More »

Kalkamo Kati

23 maalis
Kati Kalkamo

Valokuvaaja, valokuvataiteilija ja tekstinsuunnittelija Olen raisiolainen valokuvaaja, valokuvataiteilija ja tekstinsuunnittelija. Teen kuvituskuvia ja kuvareportaaseja eri aihealueista, lisäksi teen henkilökuvauksia harraste- ja yritysmiljöössä. Kuvauspaikkoina minulle ovat tuttuja niin luontokohteet kuin kulttuuriympäristöt. Tarvittaessa etsin kuvauspaikoiksi myös asuntoja ja liiketiloja. Suurimpana intohimonani on … Read More »

Salokannel Kaisa

23 maalis
Kaisa Salokannel

Patologinen piirtäjä Olen piirtäjä, kuvittaja ja kissataiteilija. Digitaiteilu on intohimoni ja (jokapaikan) piirtäminen elämäntapani. Piirrän ja maalaan sekä perinteisesti että digitaalisesti. Harrastuksiini kuuluvat mm. sarjakuva ja keramiikka. Palvelut Piirustuspalvelut: luonnostelu, muokkaus, puhtaaksipiirto Kissataide: taulut ja postikortit Koulutus Audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinto verkkoviestinnän osaamisala, … Read More »

Jokela Arto

23 maalis
Arto Jokela

Toimittaja ja historiankirjoittaja Koulutus FM (Suomen historia). Syntynyt Turussa Heidekenillä 15. syyskuuta 1959. Naimisissa, kolme lasta, yksi lapsenlapsi. Harrastukset lukeminen, avantouinti ja lenkkeily. Yhteystietoja: Sähköposti: arto.jokela@gmail.com Puhelin: 040-821 5831 Katso myös: fragor.fi Blogi löytyy osoitteesta http://www.artojokela.blogspot.fi/   Työt ja opinnot Toimittajan työt … Read More »

Erkko Kristiina

23 maalis
Kristiina Erkko

Graafinen suunnittelija Teen visuaalista suunnittelua kaikilta viestinnän osa-alueilta, yksittäisistä elementeistä laajoihin kokonaisuuksiin. Muunmuassa: lehtien ja kirjojen ulkoasut ja taitto, logot, kuvitukset, julisteet, ilmoitus- ja mainosmateriaalit, kortit, messumateriaalit, jne. www-sivujen suunnittelu ja toteutus, bannerit, jne. Koulutus: Medianomi (journalismi/yhteisöviestintä) Turun amk (2015), … Read More »

Perkiö Anneli

23 maalis
Anneli Perkiö

Kulttuurialan sekatyöläinen: Freelance-toimittaja ja erilaisten tapahtumien tuottaja. Osuuskunta Kulttuuriteon puheenjohtaja. Internetissä ilmestyvän Kulttuurimedia Unikankareen toimittaja alusta asti, vuodesta 2000 päätoimittajana. Omaa alaa varsinkin teatteri ja musiikki. Kirjoittaa myös muihin medioihin, joista tärkeimpänä Varsinais-Suomen Yrittäjälehti. Tapahtumatuottajana toiminut mm. kamarikuoron intendenttinä, erilaisten … Read More »